Copacul

Adaugat de Online 11.01.2016 1 Comentariu

Parcă îi auzi crescând, dansând, cântând, rodind....simți seva cum se prelinge prin ei, percepi muzica creată de vântul ce fuge prin frunzele lor, le simți mirosul crud, ușor aromat....sunt copacii lui Iurie Cojocaru, care radiază o exuberantă bucurie a culorii scăldate în lumină. Pictați pe discuri de gramofon peste foiță de aur, aşezați pe un fundal de catifea, copacii săi verticali, fie de un verde crud, fie înfloriți, fie plini de rod, vibrează, iar viața care pulsează în ei ne energizează și ne motivează să avem vieți care strălucesc și ale căror acorduri formează o melodie ce rezonează până în veșnicie.

Un astfel de copac pictat pe disc, este mai mult decât un cadou original și unicat, este un obiect de artă ce își găsește locul în casa unei persoane cu un gust rafinat și stilat, care apreciază arta de calitate și simbolurile, cu un apetit crescut pentru calitate.

1 Comentariu

Natanael:
13.01.2016, 10:45:03 PM
Raspuns

Extraordinari arborii lui Iurie Cojocaru! Ma bucur ca sunt de vânzare si nu ii tine doar pt el:)) in sfârșit o platforma de unde poți cumpara cadouri cu semnificație, unicate si semnate de un artist de renume! Felicitări pt ideea unui astfel de site de cadouri....altfel de cadouri! Cadouri pe care nu'ti este rușine sa le dai unei persoane dragi din familie sau unui partener de afaceri, ci ești chiar mândru de ce ai oferit.

Lasa un comentariu

Loading...
Loading...
Loading...