Transport

Administratorul va realiza vanzarea si expedierea produsului catre clientul care notifica primul intentia de achizitionare, parcurgand etapele prezentate pe site (selectia produsului, adaugarea in cosul de cumparaturi, introducerea datelor de identificare client, selectia metodei de plata si realizarea platii, confirmarea finala, transmiterea/notificarea comenzii). In cazul in care doi sau mai multi clienti trimit in aproximativ acelasi timp o comanda privind aceleasi produse, pioritatea se va acorda functie de data si ora efectuarii comenzii.

Clientul va fi contactat in termen de 24 de ore de la realizarea comenzii, in vederea confirmarii si stabilirii in detaliu a detaliilor de livrare.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza in maxim 7 zile din momentul confirmarii comenzii. In conditii speciale (forta majora) Administratorul isi rezerva dreptul de a prelungi timpul de livrare.

Administratorul isi rezerva dreptul de a folosi orice companie de servicii de curierat.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta este autorizat de catre Vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, urmand sa semneze documentele de receptie si sa achite contravaloarea produselor.

 

Vanzatorul nu este raspunzator pentru integritatea marfurilor pe timpul transportului, cu exceptia situatiei in care transportul se face cu agenti proprii ai vanzatorului.

Loading...
Loading...
Loading...