Termeni si conditii

Acceptarea condițiilor

ATENȚIE! Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții (numiți  în continuare “termeni”) cu atenție înainte de a folosi site-ul sau orice altă aplicație a acestui site. Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia precum și folosirea serviciilor furnizate de noi sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site. Acest site este guvernat de niște termeni pe care noi îi putem schimba oricând fără a fi obligați să vă anunțăm. Ca atare, activitatea dumneavoastră pe acest site va fi guvernată de acești termeni. 

Proprietatea intelectuală

Acest site (magazin/portal) este proprietatea PFA IURIE COJOCARU. Site-ul este administrat și întretinut de PFA IURIE COJOCARU. Datele de identificare sunt:

PFA Cojocaru Iurie (Denumit în continuare „Administrator”)
CUI 23951536
F12/1164/2008
CI Serie KX Nr.742216
Adresa: Cluj-Napoca, Str. DD Roșca Nr. 14A

Programul de relații cu publicul este de luni până sâmbătă, între orele 09.00 și 18.00, cu excepția sărbătorilor legale și a altor evenimente anunțate prin intermediul site-ului.

Imaginile publicate pe site-ul galeriei sunt procesate astfel încât să fie afișate cât mai corect. Totuși, afișarea imaginilor pe monitorul dumneavoastră depinde de calitatea și setările acestuia, precum și de caracteristicile plăcii video. Prin urmare, imaginile afișate online pot diferi de la un calculator la altul, precum și față de cele originale.

Imaginile de prezentare ale operelor de artă care apar pe site sunt cele transmise în format grafic specific de către artiștii care expun. Administratorul site-ului nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele diferențe între imaginea de pe site și originalul.

Scopul și prezentarea generală a siteului www.cadourinoi.ro

www.cadourinoi.ro își propune să devină un portal de artă românească, prezentând lucrări de artă a unor artiști români, în special contemporani, din diferite domenii: pictură, grafică, ceramică, sculptură, fotografie etc. și implicit să promoveze artiștii și lucrările lor în fața publicului interesat (vizionare) și a potențialilor clienți (cumpărare).

Scopul specific este ca prin intermediul acestui portal clienții să poată vizualiza în condiții grafice bune lucrările de artă expuse și să le achizitioneze la un „preț de atelier”, realizându-se o legatură mai facilă între artist și client.

 

În general, în activitatea siteului sunt prezente 3 tipuri de entităti:

1.     Administratorul site-ului. Este entitatea denumită mai sus care gestionează toate procesele și tranzacțiile ce se vor derula prin intermediul site-ului. Administratorul își rezervă dreptul de a face orice modificare pe site în sensul îmbunătățirii condițiilor de afișare sau pentru optimizarea procesului de vânzare, fără necesitatea consultării cu alte entități. Administratorul promovează site-ul pe toate canalele posibile cu scopul lărgirii bazei de utilizatori și clienți, în vederea atingerii scopului comercializării lucrărilor de artă.

2.    Artiștii. în baza unui contract între entitatea juridică pe care o reprezintă și PFA Iurie Cojocaru, artiștii din diferite domenii pot să expună lucrările lor pe siteul www.cadourinoi.ro. Administratorul subliniază că validarea expunerii lucrărilor de artă se va face în termenii acestui contract, care prevede obligații și drepturi pentru ambele părți implicate, prin impunerea unor condiții stricte favorizându-se astfel utilizatorul sau clientul final (exemplu: transmiterea unor fotografii ale lucrării în anumite condiții de calitate, dimensiuni și rezoluție grafică etc.). Astfel, Administratorul își rezervă dreptul de a invalida (a nu expune) pe site o lucrare sau anumite lucrări care nu îndeplinesc cerinṭele de conṭinut sau de formă specifice.

3.    Clienții potenṭiali (cumpărătorii). Sunt entități persoană fizică și juridică care vizualizează lucrările expuse și pot comanda pentru cumpărare. Condițiile specifice ale tranzacṭiei și obligaṭiile părṭilor sunt descrise în această pagină de „Termeni și condiții” sau sunt expuse explicit în paginile de conṭinut.

 

Drepturi de autor / Copyright

Întregul conṭinut al site-ului www.cadourinoi.ro (baze de date, texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, concepte creative etc.) este proprietatea Administratorului și este aparat de legile în vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaṭii sau servicii obṭinute de pe sau prin intermediului acestui site fără acordul expres al Administratorului PFA Iurie Cojocaru. Aṣadar, folosirea fără acordul proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseṣte în conformitate cu legile în vigoare.

Imaginile produselor, descrierile, specificaṭiile, materialele video etc. sunt  publicate cu acordul implicit sau explicit al deṭinătorilor de drepturi (artiști, producători, importatori, distribuitori etc.) cu respectarea legilor copyright-ului.

Dacă doriṭi să ne semnalaṭi probleme legate de încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactaṭi telefonic sau prin email.

 

Confidenṭialitate

Conform cerinṭelor Legii nr. 677/2001 pentru protecṭia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulaṭie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecṭia vieṭii private în sectorul comunicaṭiilor electronice, Administratorul site-ului www.cadourinoi.ro va administra în condiții de siguranṭa și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaṭi despre dumneavoastră.

Administratorul site-ului www.cadourinoi.ro, se angajează să nu transmită datele furnizate de utilizatorii site-ului către terṭi și să le folosească numai în scopul comunicării cu clienții săi, al informării acestora cu privire la functionalitaṭile site-ului, ofertelor acestuia.

Administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea server-ului care găzduieṣte site-ul.

Derularea comenzii

Administratorul prezintă câṭiva paṣi simpli în realizarea unei comenzi client, nefiind obligatorii în această ordine decât acolo unde condițiile site-ului le impun.

1.     Selecṭia produselor (prin căutare dupa cheile prestabilite, cuvinte cheie ori parcurgere secvenţială a paginii).

2.     Adăugarea în coṣul de cumpărături (click adăugare, revenire pentru continuare cumpărături).

3.     Introducerea datelor de identificare client (persoană fizică/juridică, specificarea adresei de livrare).

4.     Confirmarea finală a datelor comenzii.

5.     Expedierea comenzii. 

Administratorul subliniază că fiecare comandă transmisă de client va fi analizată în termen de maxim 24 de ore, timp în care Adiministratorul va cere confirmarea prin telefon sau email a comenzii clientului. O comandă este validată astfel în forma finală și ultima comunicare prin email transmisă de către Administrator către client constituie dovada că expediṭia produselor comandate va avea loc, acordul ambelor parṭi fiind realizat.

Produse

www.cadourinoi.ro  promovează și comercializează lucrări de artă ale unor artiști români sau străini, din domeniile: pictură, grafică, sculptură, ceramică, fotografie samd. Produsele sunt disponibile atât timp cât sunt vizibile pe site și în dreptul lor nu apare eticheta VȂNDUT sau REZERVAT.

Servicii

www.cadourinoi.ro  găzduieṣte produsele descrise mai sus și le grupează pe categorii/domenii, realizează colecṭii și vernisaje, lansări, evenimente diverse pentru a le promova către potenṭialii clienți.

Serviciile pe care le furnizează clienților sunt:

  • Newsletter, informarea periodică pe baza de abonament;
  • Vânzarea produselor, în termenii și condițiile descrise;
  • Închirierea contra cost a produselor, pentru evenimente speciale, pe o perioadă determinată, în anumite condiții;
  • Închirierea fără cost a produselor, pentru evenimente speciale, pe o perioadă determinată, în anumite condiții;
  •  Licitaṭii on-line, numai cand acestea vor fi anunṭate pe site și în condițiile de funcṭionare expuse. 

Prețul

Prețul afișat pe site se referă numai la serviciul de vânzare produse. Pentru orice tip de închiriere, realizarea acestui serviciu se va realiza sub forma unui proiect special, în condiții speciale agreate de părṭi pe baza unui contract.

Prețul final al produselor este prețul afișat, exprimat în EURO, include cheltuielile de expediṭie și TVA (24%). Produsele și serviciile oferite de www.cadourinoi.ro sunt disponibile la prețul afișat pe site și în formularul de comanda pentru întreg teritoriul României, iar pentru expediṭiile în afara ṭării prețurile se vor majora prin adăugarea costului expediṭiei.

Administratorul va emite către Cumpărator o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligaṭia cumpărătorului fiind să furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislaṭia în vigoare.

Expedierea produselor

Administratorul va realiza vânzarea și expedierea produsului către clientul care notifică primul intenṭia de achiziṭionare, parcurgând etapele prezentate pe site (selecṭia produsului, adăugarea în coṣul de cumpărături, introducerea datelor de identificare client, selecṭia metodei de plată și realizarea plăṭii, confirmarea finală, transmiterea/notificarea comenzii). În cazul în care doi sau mai multi clienți trimit în aproximativ acelaṣi timp o comandă privind aceleaṣi produse, pioritatea se va acorda funcṭie de data și ora efectuării comenzii.

Clientul va fi contactat în termen de 24 de ore de la realizarea comenzii, în vederea confirmării și stabilirii în detaliu a detaliilor de livrare.

Termenul de livrare obiṣnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează în maxim 7 zile din momentul confirmării comenzii. În condiții speciale (forṭă majoră) Administratorul își rezervă dreptul de a prelungi timpul de livrare.

Administratorul își rezervă dreptul de a folosi orice companie de servicii de curierat.

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferată la momentul efectuării plăṭii din partea cumpărătorului în locaṭia indicată în comandă (înṭelegând prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzatorului). În cazul livrării prin curier, acesta este autorizat de către Vânzator să permită cumpăratorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, urmând să semneze documentele de recepṭie și să achite contravaloarea produselor.

Vânzătorul nu este răspunzător pentru integritatea mărfurilor pe timpul transportului, cu excepția situaṭiei în care transportul se face cu agenṭi proprii ai vânzătorului.

Garanṭia produselor

Garanṭia produselor comercializate prin www.cadourinoi.ro este oferită de către artiștii producători sau deṭinători care expun lucrările sau operele de artă pe acest site spre comercializare. Garanṭia, valabilitatea, licenṭa de autenticitate este prezentă în Certificatul de Garanṭie original oferit de proprietar sau deṭinător ce însoṭeṣte produsul ce va este livrat.

Loading...
Loading...
Loading...